Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ meer merken
Winkels
Bekijk 73 deals

Wifi speaker aanbiedingen

73 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar wifi speakers in de aanbieding? Met een wifi speaker kunt u draadloos muziek streamen vanaf uw smartphone, tablet of laptop over uw wifi netwerk. Bij de meeste wifi speakers is het zelfs nog mogelijk om deze met elkaar te verbinden om zo een heel geluidssysteem te bouwen. Dit is de reden waarom wifi speakers ook wel bekend staan als multiroom speakers. Per merk van wifi speakers is er een app van de fabrikant waarmee u hem gemakkelijk kunt bedienen. Bekijk hieronder de beste wifi speaker aanbiedingen van merken als Harman Kardon, Bose en Sonos.
Wifi speaker aanbiedingen
+ lees meer
filter Wifi speaker aanbiedingenFilter
Toon meer Wifi speaker aanbiedingen

Welke Wifi speaker aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Wifi speaker aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Wifi speaker kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Bowers & Wilkins Zeppelin Draadloze Luidspreker, Wifi Speaker, Prachtig Design en Hoogwaardig Geluid, Bluetooth, Airplay 2, Spotify Connect, 50/60Hz - Zwart met grote korting
Bowers & Wilkins Zeppelin Draadloze Luidspreker, Wifi Speaker, Prachtig Design en Hoogwaardig Geluid, Bluetooth, Airplay 2, Spotify Connect, 50/60Hz - Zwart
€799,00 549,-
Bespaar nu: €250,-
Bekijk bij Amazon
2
Denon Home 150 Duo Pack Wit met grote korting
Denon Home 150 Duo Pack Wit
€498,00 319,-
Bespaar nu: €179,-
Bekijk bij Coolblue
3
Denon Home 150 Duo Pack Zwart met grote korting
Denon Home 150 Duo Pack Zwart
€498,00 319,-
Bespaar nu: €179,-
Bekijk bij Coolblue
4
Philips Fidelio FS1 achterspeakers ( 2x ) met grote korting
Philips Fidelio FS1 achterspeakers ( 2x )
€659,98 499,-
Bespaar nu: €160,98
Bekijk bij Coolblue
5
Bowers & Wilkins Zeppelin Grijs met grote korting
Bowers & Wilkins Zeppelin Grijs
€799,00 649,-
Bespaar nu: €150,-
Bekijk bij Coolblue
6
Bowers & Wilkins Zeppelin zwart met grote korting
Bowers & Wilkins Zeppelin zwart
€799,00 649,-
Bespaar nu: €150,-
Bekijk bij Coolblue
7
Denon Home 350 multi-room speaker met grote korting
Denon Home 350 multi-room speaker
€699,00 558,20
Bespaar nu: €140,80
Bekijk bij EP
8
Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart met grote korting
Bose Home Speaker 500 Duo Pack Zwart
€759,90 653,-
Bespaar nu: €106,90
Bekijk bij Coolblue
9
Denon Home 250 multi-room speaker met grote korting
Denon Home 250 multi-room speaker
€499,00 399,-
Bespaar nu: €100,-
Bekijk bij EP
10
Denon Home 150 Zwart met grote korting
Denon Home 150 Zwart
€249,00 174,-
Bespaar nu: €75,-
Bekijk bij Coolblue

De goedkoopste wifi speaker aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde wifi speaker aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste wifi speaker die momenteel tussen de deals staat is de Stereoboomm MR200 - Draadloze Bluetooth / Wifi Speaker -. Met een uitverkoopprijs van €22,00 bij Bol is hij 21% goedkoper dan zijn originele prijs van €27,99.

De gemiddelde prijs van alle wifi speaker deals

De gemiddelde prijs van alle wifi speaker aanbiedingen zonder korting is momenteel €440,83. Met een gemiddelde korting van €44,17 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €396,65.

Dagelijks veel wifi speakers in de aanbieding

U bent misschien wel bekend met luidsprekers die werken via audiokabels, bij zulke luidsprekers is uw telefoon met een kabel gekoppeld aan de speaker. De speakers werken haast perfect, maar het enige nadeel is dat u tussendoor niet met uw telefoon naar een andere kamer van uw huis kunt lopen, want de speaker werkt niet meer als u uw telefoon heeft ontkoppeld. Gelukkig bestaan er tegenwoordig daarom dus ook diverse speakers die werken zonder audiokabels, een voorbeeld daarvan zijn wifi speakers. Mocht u een wifi speaker willen aanschaffen, dan bent u op het juiste adres! Dagelijks zijn er veel diverse wifi speakers in de aanbieding, waardoor u veel geld op uw aankoop kunt besparen. Ook merken zoals Harman Kardon, Bose en Sonos kunt u tussen de aanbiedingen tegenkomen.

Hoe werken wifi speakers?

Zoals eerder gezegd zijn wifi speakers dus wireless speakers, u heeft namelijk geen audiokabel nodig om de speaker aan bijvoorbeeld uw telefoon, tablet of laptop te koppelen. U kunt de draadloze speaker rechtstreeks op uw eigen draadloze netwerk aansluiten. Een wifi speaker streamt de muziek rechtstreeks van het internet en is daardoor een zelfstandig apparaat, dit proces gaat via een app die u op uw telefoon kunt installeren. De muziek wordt hierdoor niet gecomprimeerd, waardoor de speaker dus ook een betere geluidskwaliteit zal leveren. Het is ook mogelijk om meerdere draadloze speakers van een systeem op hetzelfde netwerk met elkaar te laten werken.

Let op: bij de meeste wireless speakers zit het draadloze hem in de manier hoe de muziek wordt overgedragen, het kan dus wel zo zijn dat uw speaker op het netstroom moet worden aangesloten. Mocht u een gehele draadloze speaker willen, let dan even goed op of de speaker via het netstroom werkt of via batterijen.