Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Bekijk 2 deals

No-Frost Vriezer aanbiedingen

2 aanbiedingen
Sorteren op:
Bent u op zoek naar een nieuwe No-Frost vriezer in de aanbieding? Met een No-Frost vriezer hoeft u nooit meer te ontdooien. De vriezer onttrekt het vocht uit de binnenruimte, waardoor u een stuk minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Nog een voordeel is dat er geen ijsvorming plaatsvindt op de producten in de vriezer, waardoor dingen als de bereidingsinstructies van het product ook leesbaar blijven.
No-Frost Vriezer aanbiedingen
+ lees meer
filter No-Frost Vriezer aanbiedingenFilter

Welke No-Frost Vriezer aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere No-Frost Vriezer aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope No-Frost Vriezer kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Haier UP 55 Series 6 HFE 172 NF diepvriezer Ingebouwd 200 l F Wit met grote korting
Haier UP 55 Series 6 HFE 172 NF diepvriezer Ingebouwd 200 l F Wit
€799,00 649,-
Bespaar nu: €150,-
Bekijk bij Bol
2
Beko RFNE448E35W - Vrieskast met grote korting
Beko RFNE448E35W - Vrieskast
€799,00 739,-
Bespaar nu: €60,-
Bekijk bij Bol

De goedkoopste no-frost vriezer aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde no-frost vriezer aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste no-frost vriezer die momenteel tussen de deals staat is de Haier UP 55 Series 6 HFE 172 NF diepvriezer Ingebouwd 200 l F Wit. Met een uitverkoopprijs van €649,00 bij Bol is hij 19% goedkoper dan zijn originele prijs van €799,00.

De gemiddelde prijs van alle no-frost vriezer deals

De gemiddelde prijs van alle no-frost vriezer aanbiedingen zonder korting is momenteel €799. Met een gemiddelde korting van €105 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €694.

No-Frost vriezers: een ideale oplossing

Als we eerlijk zijn is het ontdooien van een vriezer een vreselijk vervelende klus. Tegenwoordig zijn er handige oplossingen zoals een ontdooispray, maar het niet hoeven doen is natuurlijk nog beter. Tegenwoordig bestaan er No-Frost vriezers die u dit werk uit handen nemen. Hierbij wordt actief het vocht uit de binnenruimte onttrokken, en ontstaat er helemaal geen ijsvorming meer