x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Winkels
Merken
+ meer merken
Bekijk 36 deals

Tekentablet aanbiedingen

36 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een tekentablet in de aanbieding? Met een tekentablet kunt u vanwege de digitale pen veel preciezer werken dan met een muis. Voor professionele fotobewerkers is een tekentablet daarom aan must-have in hun toolset. Ook voor beginners zijn er tekentablet aanbiedingen te vinden van bijvoorbeeld Wacom of Huion. Let bij de keuze van een tekentablet wel goed op de compatibiliteit met verschillende besturingssystemen.
+ lees meer
filter Tekentablet aanbiedingenFilter
Toon meer Tekentablet aanbiedingen

Welke Tekentablet aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Tekentablet aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Tekentablet kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Wacom Cintiq 22 tekentablet met grote korting
Wacom Cintiq 22 tekentablet
€999,00 879,-
Bespaar nu: €120,-
Bekijk bij CameraNU
2
XPPen Artist Pro 16TP grafische tablet met 15,6-inch 4K-scherm Multi-touchscreen-tablet met volledige laminering Passieve pen 8192 niveaus Compatibele Mac Windows met grote korting
XPPen Artist Pro 16TP grafische tablet met 15,6-inch 4K-scherm Multi-touchscreen-tablet met volledige laminering Passieve pen 8192 niveaus Compatibele Mac Windows
€749,99 639,99
Bespaar nu: €110,-
Bekijk bij Bol
3
Gaomon S620 - Tekentablet - Professionele Tekentablet - Grafische Tablet - Pen Tablet met grote korting
Gaomon S620 - Tekentablet - Professionele Tekentablet - Grafische Tablet - Pen Tablet
€119,95 64,95
Bespaar nu: €55,-
Bekijk bij Bol
4
Wacom INTUOS PRO LARGE met grote korting
Wacom INTUOS PRO LARGE
€529,90 486,02
Bespaar nu: €43,88
Bekijk bij BCC
5
Grafische teken Tablet voor Android, Macbook, Windows met grote korting
Grafische teken Tablet voor Android, Macbook, Windows
€99,99 64,95
Bespaar nu: €35,04
Bekijk bij Bol
6
Wacom Intuos Pro Medium tekentablet met grote korting
Wacom Intuos Pro Medium tekentablet
€379,00 345,-
Bespaar nu: €34,-
Bekijk bij CameraNU
7
Wacom Cintiq 16 tekentablet met grote korting
Wacom Cintiq 16 tekentablet
€599,00 569,-
Bespaar nu: €30,-
Bekijk bij CameraNU
8
Xp-Pen Star G960® - Groot Tekentablet - 5080 LPI - Draadloos - Bedraad - Pc & Mac - Portable - 4 sneltoetsen met grote korting
Xp-Pen Star G960® - Groot Tekentablet - 5080 LPI - Draadloos - Bedraad - Pc & Mac - Portable - 4 sneltoetsen
€119,95 89,95
Bespaar nu: €30,-
Bekijk bij Bol
9
Gaomon® S620 6.5X4 Inch Ultradunne Tekentablet met 8192 drukniveaus, Ook geschikt voor OSU! - Android - Windows - IOS met grote korting
Gaomon® S620 6.5X4 Inch Ultradunne Tekentablet met 8192 drukniveaus, Ook geschikt voor OSU! - Android - Windows - IOS
€89,99 64,95
Bespaar nu: €25,04
Bekijk bij Bol
10
Wacom Intuos Pro Large tekentablet met grote korting
Wacom Intuos Pro Large tekentablet
€499,00 486,02
Bespaar nu: €12,98
Bekijk bij CameraNU

De goedkoopste tekentablet aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde tekentablet aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste tekentablet die momenteel tussen de deals staat is de Teken Handschoen - Drawing Glove - Tablet Handschoen - Flexibele Tekenhandschoen - Teken handschoen - Drawing Glove - Artist Glove - Tablet Handschoen - Tablet Glove - Digital art - Wacom Tekentablet - Wacom. Met een uitverkoopprijs van €3,42 bij Bol is hij 65% goedkoper dan zijn originele prijs van €9,89.

De gemiddelde prijs van alle tekentablet deals

De gemiddelde prijs van alle tekentablet aanbiedingen zonder korting is momenteel €173,17. Met een gemiddelde korting van €18,39 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €154,78.

Tekentablet aanbiedingen

Veel tekentablets te vinden in de aanbieding

Misschien herkent u zich in het volgende probleem: het digitaal tekenen met een muis verloopt niet al te soepel. We weten allemaal hoe dat gaat, uw muis heeft niet genoeg gevoel en het maken van tekeningen verloopt totaal niet naar wens. Zo schiet u bijvoorbeeld telkens uit en bent u steeds maar niet tevreden met uw tekening. Gelukkig bestaan er daarom tekentablets. U tekent dan alsnog digitaal, maar u maakt gebruik van een stylus in plaats van die vervelende muis. Dagelijks zijn er veel tekentablets in de aanbieding waardoor u gemakkelijk geld kunt besparen bij uw aankoop.

Hoe werkt een tekentablet?

U weet vast wel hoe een tablet werkt, u raakt het scherm aan met uw vinger en daar reageert de tablet dan op. Bij een tekentablet is dit ook het geval, maar dan reageert de tablet ook op de bijbehorende stylus. Dat is een elektronisch apparaat dat eruit ziet als een pen, dat wordt gebruikt om op het oppervlak van de tablet te schetsen. U kunt het tekenen op een tablet dus vergelijken met tekenen op papier, omdat u dan ook een pen zou gebruiken, maar dit is dan een volledig digitaal proces.

Tekentablet voor kinderen

Wilt u de creativiteit van uw kind stimuleren? Schaf dan vooral een tekentablet aan. Het aanschaffen van een tekentablet voor uw kind heeft veel verschillende voordelen. Door te kleuren, droedelen en tekenen oefenen óók jonge kinderen bijvoorbeeld de motoriek en handpositie die ze nodig hebben om te schrijven en om geometrische figuren te kunnen tekenen op school, waardoor ze dus een voorsprongetje zullen hebben op de rest van de klas. Een tekentablet kan daarom dus ook als een educatief speelgoed worden gezien. Er zijn diverse kindvriendelijke tekentablets in alle soorten en maten te verkrijgen in de aanbieding.