Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Model
Smart home platform
Soundbar aansluiten via
Winkels
Bekijk 50 deals

Sonos aanbiedingen

50 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar Sonos aanbiedingen om een nieuwe soundbar of speakerset te kopen? Sonos is één van de beste merken als het gaat om geluid, maar er zit helaas wel een prijskaartje aan. Zoekt u een soundbar, dan kunt u het beste terecht bij de Sonos Beam. Dit is één van de beste soundbars die te vinden is, en met een beetje geluk staat hij ook vandaag tussen de aanbiedingen. De Sonos Move is daarentegen een wifi speaker en draadloze speaker in één. Hij heeft een ingebouwde accu die lang meegaat, waardoor hij zelfs buitenshuis te gebruiken is. Kijk snel hieronder naar de verschillende Sonos aanbiedingen en maak uw keuze!
Sonos aanbiedingen
+ lees meer
Toon meer Sonos aanbiedingen

Welke Sonos aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Sonos aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Sonos kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Sonos Sub (Gen 3) met grote korting
Sonos Sub (Gen 3)
€1698,00 849,-
Bespaar nu: €849,-
Bekijk bij EP
2
Sonos Playbar, WLAN Soundbar, Tv Soundbar Met Krachtig Geluid Voor Thuisbioscoop En Muziekstreaming, Tv Luidspreker Met Optische Audioaansluiting, Zwart met grote korting
Sonos Playbar, WLAN Soundbar, Tv Soundbar Met Krachtig Geluid Voor Thuisbioscoop En Muziekstreaming, Tv Luidspreker Met Optische Audioaansluiting, Zwart
€799,00 550,-
Bespaar nu: €249,-
Bekijk bij Amazon
3
Sonos Five - Wit met grote korting
Sonos Five - Wit
€649,00 535,-
Bespaar nu: €114,-
Bekijk bij Art & Craft
4
Sonos Sub (Gen. 3) - Zwart met grote korting
Sonos Sub (Gen. 3) - Zwart
€899,00 799,-
Bespaar nu: €100,-
Bekijk bij Art & Craft
5
Sonos Outdoor by Sonance PER SET Inbouw speaker Wit met grote korting
Sonos Outdoor by Sonance PER SET Inbouw speaker Wit
€999,00 899,-
Bespaar nu: €100,-
Bekijk bij Expert
6
Sonos In-Ceiling by Sonance PER SET Inbouw speaker Wit met grote korting
Sonos In-Ceiling by Sonance PER SET Inbouw speaker Wit
€699,00 599,-
Bespaar nu: €100,-
Bekijk bij Expert
7
Sonos In-Wall by Sonance PER SET Inbouw speaker Wit met grote korting
Sonos In-Wall by Sonance PER SET Inbouw speaker Wit
€699,00 599,-
Bespaar nu: €100,-
Bekijk bij Expert
8
Sonos Five - Zwart met grote korting
Sonos Five - Zwart
€649,00 579,-
Bespaar nu: €70,-
Bekijk bij Art & Craft
9
Sonos Ray soundbar met grote korting
Sonos Ray soundbar
€348,75 279,-
Bespaar nu: €69,75
Bekijk bij EP
10
Sonos Arc Zwart+ 2x Era 300 Zwart+ Sub Mini Zwart met grote korting
Sonos Arc Zwart+ 2x Era 300 Zwart+ Sub Mini Zwart
€2496,00 2429,-
Bespaar nu: €67,-
Bekijk bij Coolblue

De goedkoopste sonos aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde sonos aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste sonos die momenteel tussen de deals staat is de Sonos Era 100 Mount 1x- Zwart. Met een uitverkoopprijs van €74,00 bij Art & Craft is hij 6% goedkoper dan zijn originele prijs van €79,00.

De gemiddelde prijs van alle sonos deals

De gemiddelde prijs van alle sonos aanbiedingen zonder korting is momenteel €635,32. Met een gemiddelde korting van €51,42 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €583,9.

Flink besparen met een Sonos aanbieding

Als het gaat om geluidskwaliteit, dan is Sonos toch wel één van de betere merken qua soundbars en bluetooth speakers. Wij verzamelen Sonos aanbiedingen uit verschillende winkels om het luisteren naar muziek voor u nog een stukje leuker te maken. Zeg nou zelf, als u muziek luistert terwijl u weet dat u de speaker met korting hebt gekocht, dan kan uw dag toch niet meer stuk?

Verschillende Sonos producten met korting

Tussen de bovenstaande Sonos aanbiedingen zijn allerlei verschillende producten te vinden. De populairste waar de meeste vraag naar is, is de Sonos Beam. Dit is een soundbar die u bij uw televisie kunt plaatsen voor een veel betere geluidservaring. Hij is zelfs te bedienen door er tegen te praten, hoe vet is dat?

Daarnaast is er de Sonos Move, een bluetooth speaker en een wifi speaker in één. Hij heeft een ingebouwde accu waardoor het naast binnenhuis ook mogelijk is om hem buiten te gebruiken (uren lang). Zo kunt u hem bijvoorbeeld meenemen naar het strand of lekker gebruiken in de tuin om uw favoriete liedjes af te spelen.

Welke ook vaak tussen de Sonos aanbiedingen te vinden is, is de Sonos One - een multiroom speaker die veel verschillende draadloze afspeelmogelijkheden heeft. U kunt deze speaker spraakgestuurd bedienen middels Google Assistant of een eigen Amazon Alexa speaker. Vaak is het mogelijk om tientallen euro’s te besparen op dit product in de aanbieding.