Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ meer merken
Winkels
Bekijk 44 deals

Roeitrainer aanbiedingen

44 aanbiedingen
Sorteren op:
Een roeitrainer is net als een hometrainer ideaal om in huis te hebben voor wat extra beweging. Hij verbetert uw conditie, maar traint daarnaast ook uw rugspieren, schouderspieren en armspieren. U hebt bij een roeimachine de keuze uit een machine met waterweerstand of luchtweerstand. Kijk hieronder snel of er een passende roeimachine aanbieding voor u bij zit.
Roeitrainer aanbiedingen
+ lees meer
filter Roeitrainer aanbiedingenFilter
Toon meer Roeitrainer aanbiedingen

Welke Roeitrainer aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Roeitrainer aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Roeitrainer kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Toorx Fitness RWX AIR CROSS Roeitrainer - Lucht weerstand - Professioneel met grote korting
Toorx Fitness RWX AIR CROSS Roeitrainer - Lucht weerstand - Professioneel
€1299,00 799,-
Bespaar nu: €500,-
Bekijk bij Bol
2
Roeitrainer - ProForm Carbon R10 met grote korting
Roeitrainer - ProForm Carbon R10
€1199,00 699,-
Bespaar nu: €500,-
Bekijk bij Betersport
3
Platinum Pro Airrower met grote korting
Platinum Pro Airrower
€1679,00 1299,-
Bespaar nu: €380,-
Bekijk bij Bol
4
Roeitrainer met waterweerstand - Senz Sports R6000 - Zwart met grote korting
Roeitrainer met waterweerstand - Senz Sports R6000 - Zwart
€999,00 649,-
Bespaar nu: €350,-
Bekijk bij Betersport
5
Roeitrainer met waterweerstand- Senz Sports R6000 - Bruin met grote korting
Roeitrainer met waterweerstand- Senz Sports R6000 - Bruin
€999,00 649,-
Bespaar nu: €350,-
Bekijk bij Betersport
6
First Degree Fitness Neon Rower Plus - Roeitrainer - Zwart met grote korting
First Degree Fitness Neon Rower Plus - Roeitrainer - Zwart
€1349,00 1033,-
Bespaar nu: €316,-
Bekijk bij Bol
7
Toorx Fitness RWX-700 Roeitrainer - Roeimachine - Inklapbaar - met 16 weerstandsniveaus - Premium roeiapparaat voor thuis - Opklapbaar met grote korting
Toorx Fitness RWX-700 Roeitrainer - Roeimachine - Inklapbaar - met 16 weerstandsniveaus - Premium roeiapparaat voor thuis - Opklapbaar
€999,00 699,-
Bespaar nu: €300,-
Bekijk bij Bol
8
Roeitrainer - NordicTrack RW900 met grote korting
Roeitrainer - NordicTrack RW900
€1699,00 1399,-
Bespaar nu: €300,-
Bekijk bij Betersport
9
Hammer Fitness Roeitrainer - Water Stream - met verstelbare weerstand - met 21 trainingsprogramma's - Realistisch roeien met grote korting
Hammer Fitness Roeitrainer - Water Stream - met verstelbare weerstand - met 21 trainingsprogramma's - Realistisch roeien
€999,00 729,-
Bespaar nu: €270,-
Bekijk bij Bol
10
VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro - Showroommodel met grote korting
VirtuFit Ergometer Roeitrainer Semi-Pro - Showroommodel
€899,00 629,-
Bespaar nu: €270,-
Bekijk bij Fitwinkel

De goedkoopste roeitrainer aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde roeitrainer aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste roeitrainer die momenteel tussen de deals staat is de First Degree Fitness - Elevate Kit - Roeitrainer Verhogingsset. Met een uitverkoopprijs van €108,86 bij Bol is hij 10% goedkoper dan zijn originele prijs van €120,95.

De gemiddelde prijs van alle roeitrainer deals

De gemiddelde prijs van alle roeitrainer aanbiedingen zonder korting is momenteel €678,79. Met een gemiddelde korting van €130,98 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €547,81.

Dagelijks veel roeitrainers in de aanbieding

Wilt u graag sportief bezig zijn, maar is het lastig om de tijd te vinden om bijvoorbeeld naar de sportschool te gaan? Haal dan de sportschool naar uw eigen huis! Door zelf een roeitrainer aan te schaffen en in bijvoorbeeld uw garage te plaatsen, kunt u de drempel voor uzelf verlagen om te gaan sporten. Het kost namelijk minder reistijd, en u hoeft ook niet uren voor de spiegel te staan, want niemand ziet u in uw garage. Het zelf aanschaffen van een roeitrainer brengt dus een hoop voordelen met zich mee. Dagelijks zijn er veel roeitrainers in de aanbieding, en dit kan u uiteraard veel geld besparen. Soms tot wel bijna 600 euro!

Waar moet ik op letten?

Het aanschaffen van een roeitrainer in de aanbieding brengt veel voordelen met zich mee. U verlaagt namelijk de drempel voor uzelf om te gaan sporten, aangezien u geen kostbare tijd verspilt aan reizen en ook niet uren aan uw uiterlijk hoeft te besteden. Een roeitrainer kan uw conditie verbeteren maar traint ook uw rugspieren, schouderspieren en armspieren. Ideaal! Wel zijn er nog een paar aandachtspunten die handig zijn om te bekijken zodat u kan ontdekken of uw toekomstige roeitrainer geschikt is voor u of niet. Mocht u bijvoorbeeld minder beschikbare ruimte hebben in uw huis, dan is het zeker een must om een opklapbare roeitrainer aan te schaffen. Zo bergt u hem gemakkelijk weer op en neemt hij minder ruimte in beslag. Ook is het slim om erop te letten of uw roeitrainer geschikt is voor uw lengte, let hier vooral op als u langer bent dan 185 centimeter. Soms kan het rail waarover het stoeltje rolt dan aan de korte kant zijn voor u. Let ook op het gewicht, de aandrijving, de type weerstanden en het display.