x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Winkels
Merken
Bekijk 2 deals

Rangefinder aanbiedingen

2 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een nieuwe rangefinder in de aanbieding? Een rangefinder (ook wel afstandsmeter genoemd) wordt vooral gebruikt op de golfbaan. Hiermee kunt u gemakkelijk de afstand tot bijvoorbeeld de vlag meten, om hier uw slag op aan te passen. Als u kiest voor een goede rangefinder met wat extra functies dan hebben deze vaak ook de mogelijkheid om de invloed van een helling mee te nemen in de meting. Hierdoor kunt u nog accurater slaan dan ooit tevoren. Bekijk hieronder welke rangefinders er vandaag in de aanbieding te vinden zijn.
+ lees meer
filter Rangefinder aanbiedingenFilter

Welke Rangefinder aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Rangefinder aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Rangefinder kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Yukon Extend LRS-1000 Laser rangefinder met grote korting
Yukon Extend LRS-1000 Laser rangefinder
€299,00 249,-
Bespaar nu: €50,-
Bekijk bij CameraNU
2
Golf Rangefinder - Zwart, Wit & Rood met grote korting
Golf Rangefinder - Zwart, Wit & Rood
€189,00 174,05
Bespaar nu: €14,95
Bekijk bij Bol

De goedkoopste rangefinder aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde rangefinder aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste rangefinder die momenteel tussen de deals staat is de Golf Rangefinder - Zwart, Wit & Rood. Met een uitverkoopprijs van €174,05 bij Bol is hij 8% goedkoper dan zijn originele prijs van €189,00.

De gemiddelde prijs van alle rangefinder deals

De gemiddelde prijs van alle rangefinder aanbiedingen zonder korting is momenteel €244. Met een gemiddelde korting van €32,48 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €211,53.