Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ meer merken
Winkels
Bekijk 30 deals

PlayStation 4 controller aanbiedingen

30 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een PlayStation 4 controller in de aanbieding? Vaak wordt er bij de PlayStation 4 maar één controller meegeleverd, waardoor u een extra controller nodig hebt als u met zijn tweeën wilt spelen. Hierbij kunt u natuurlijk kiezen voor een officiële Sony DualShock 4 Controller V2, maar ook zijn er onofficiële PS4 controllers die nog minder kosten. In combinatie met een aanbieding kunt u al een nieuwe controller in huis hebben voor nog geen €30. Bekijk hieronder welke PlayStation 4 controller aanbiedingen er vandaag te vinden zijn en maak uw keuze.
PlayStation 4 controller aanbiedingen
+ lees meer
filter PlayStation 4 controller aanbiedingenFilter

Welke PlayStation 4 controller aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere PlayStation 4 controller aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope PlayStation 4 controller kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Big Ben Nacon Revolution Pro 3 Official Controller met grote korting
Big Ben Nacon Revolution Pro 3 Official Controller
€129,99 98,-
Bespaar nu: €31,99
Bekijk bij Nedgame
2
Nacon Revolution Pro 3 Controller (Green Camo) met grote korting
Nacon Revolution Pro 3 Controller (Green Camo)
€129,99 98,-
Bespaar nu: €31,99
Bekijk bij Nedgame
3
Victrix ProCon BFG draadloze Controller for PS5 met grote korting
Victrix ProCon BFG draadloze Controller for PS5
€209,15 180,-
Bespaar nu: €29,15
Bekijk bij Amazon
4
PowerA FUSION Pro draadloze controller voor PlayStation 4 met grote korting
PowerA FUSION Pro draadloze controller voor PlayStation 4
€129,99 101,16
Bespaar nu: €28,83
Bekijk bij Amazon
5
Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Rood met grote korting
Sony Dual Shock 4 Controller V2 - PS4 - Rood
€81,89 56,-
Bespaar nu: €25,89
Bekijk bij Bol
6
Hori PlayStation 4 Mini Gamepad - Kids Controller - Official Licensed - Rood met grote korting
Hori PlayStation 4 Mini Gamepad - Kids Controller - Official Licensed - Rood
€47,71 28,99
Bespaar nu: €18,72
Bekijk bij Bol
7
Bluetooth Controller - Geschikt voor Playstation 4 / PC - PS4 Wireless Controller - Joystick - Geschikt voor PS4/PS4 Slim/PS4 Pro en Computer - zwart met grote korting
Bluetooth Controller - Geschikt voor Playstation 4 / PC - PS4 Wireless Controller - Joystick - Geschikt voor PS4/PS4 Slim/PS4 Pro en Computer - zwart
€39,99 24,99
Bespaar nu: €15,-
Bekijk bij Bol
8
Nacon Revolution Pro 3 Official Licensed Controller - PS4 - Zwart met grote korting
Nacon Revolution Pro 3 Official Licensed Controller - PS4 - Zwart
€108,00 98,-
Bespaar nu: €10,-
Bekijk bij Bol
9
Nacon Wireless Official Controller for PS4 Black (PS4) met grote korting
Nacon Wireless Official Controller for PS4 Black (PS4)
€59,99 49,90
Bespaar nu: €10,09
Bekijk bij Amazon
10
CS eSports Master Controller PS4 V2 - SCUF Remap MOD met Paddles & Click Hair Triggers & 6 in 1 Thumbsticks - 3D Grip - Zwart met grote korting
CS eSports Master Controller PS4 V2 - SCUF Remap MOD met Paddles & Click Hair Triggers & 6 in 1 Thumbsticks - 3D Grip - Zwart
€210,00 200,-
Bespaar nu: €10,-
Bekijk bij Bol

De goedkoopste playstation 4 controller aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde playstation 4 controller aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste playstation 4 controller die momenteel tussen de deals staat is de Bluetooth Controller - Geschikt voor Playstation 4 / PC - PS4 Wireless Controller - Joystick - Geschikt voor PS4/PS4 Slim/PS4 Pro en Computer - zwart. Met een uitverkoopprijs van €24,99 bij Bol is hij 38% goedkoper dan zijn originele prijs van €39,99.

De gemiddelde prijs van alle playstation 4 controller deals

De gemiddelde prijs van alle playstation 4 controller aanbiedingen zonder korting is momenteel €86,08. Met een gemiddelde korting van €9,74 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €76,33.

Dagelijks veel PlayStation 4 controllers in de aanbieding

Wilt u graag samen met uw vrienden of familieleden gamen op uw PlayStation 4, maar heeft u maar één controller? Dan adviseren wij u om een nieuwe controller aan te schaffen voor uw PlayStation 4. Als u een nieuwe controller aanschaft, kunt u namelijk tegelijk met vrienden of familie hetzelfde spel spelen en hoeft u dus niet steeds uw beurten af te wisselen. Op deze manier kunt u wellicht meer plezier uit het gamen halen en ook een leuke tijd hebben met uw vrienden of familie. Dagelijks zijn er veel PlayStation 4 controllers in de aanbieding. Als u een controller in de korting koopt, kunt u veel geld besparen… soms tot wel meer dan 30 euro! Vaak is er ook de keus om te kiezen voor een officiële Sony DualShock 4 Controller V2, mocht u dat willen, of er is keus voor een onofficiële PlayStation 4 controller, dus ook tegenover een lagere prijs dan een officiële.

Welke PlayStation 4 controller moet ik kiezen?

Wellicht denkt u dat elke controller hetzelfde werkt, ze hebben elk dezelfde knopjes en werken dus ook op dezelfde manier. Toch past de ene controller misschien beter bij u dan de ander. Als u casual gamet, en dus geen competities of in ranglijsten terecht wilt komen, dan raden wij u aan om voor een onofficiële controller te gaan. Deze zijn goedkoper, werken prima en kunnen u dus geld besparen. Als u serieuze competities wilt gaan spelen in bepaalde PS4 games of misschien zelfs in ranglijsten terecht wilt komen, dan raden wij u aan om voor bijvoorbeeld een Thrustgamer eSwap Pro Controller te gaan. Deze zal u niet elke dag in de aanbieding tegenkomen, dus mocht hij er tussen staan, schroom niet en pak uw kans!