Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Bekijk 0 deals

PlayStation 4 aanbiedingen

0 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een PlayStation 4 aanbieding? De PlayStation 4 is razend populair aangezien ze goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een game-pc en u er alsnog games op kunt spelen in de beste kwaliteit. Of u nu de energiezuinige PlayStation 4 Slim wilt hebben of de PS4 Pro om games in een nog betere kwaliteit te spelen, beide zijn af en toe te vinden tussen de PlayStation 4 aanbiedingen. Ook zijn er af en toe bundels met een gratis game of extra controller te vinden tussen de onderstaande deals, waardoor u gelijk aan de slag kunt met uw console.
PlayStation 4 aanbiedingen
+ lees meer
Momenteel zijn er geen PlayStation 4 aanbiedingen te vinden.

PlayStations 4 in de aanbieding

Houdt u van gamen of heeft u nog nooit gegamed maar wilt u hier wel aan beginnen? Dan is het uiteraard handig om een console aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld de welbekende PS4-console. De PlayStation 4 is namelijk ook een stuk goedkoper om aan te schaffen dan een game pc, dit kan u gemakkelijk minder dan de helft van het geld kosten! U kunt uw PS4-console aansluiten op een televisiescherm, en dan zal uw game op dat scherm kunnen worden gespeeld. De PS4-console is een krachtige gamemachine, die amuserend is en ook nog eens HDR-technologie (HDR staat voor High Dynamic Range, ofwel zeer realistisch resultaat) bevat. Dus bent u op zoek naar een console om op te kunnen gamen? Dan is een PS4 misschien wel het juiste product voor u! PlayStations 4 zijn niet al te vaak in de aanbieding, dus als u de console in de aanbieding tegenkomt.. schroom niet en pak vooral uw kans!

PlayStation 4 kopen met korting

Als u van plan bent om een PlayStation te kopen is het belangrijk om goed te bedenken welk model u wilt aanschaffen. Er zijn drie modellen: de ‘gewone’ PlayStation 4, de PlayStation 4 Pro en de PlayStation 4 Slim. We zullen deze modellen in het kort even vergelijken voor u.

De belangrijkste kenmerken en verschillen zijn als volgt; 

  • De Slim versie is compacter en lichter en de Pro versie is groter en zwaarder.
  • Alle drie de PlayStations bevatten de snelle AMD octacore Jaguar CPU: nooit meer haperingen of onduidelijkheden in uw beeld dus!
  • De PS4 Pro geeft u de beste beeldkwaliteit door zijn 4K resolutie.
  • De PS4 Pro heeft een opslag van 1 TB (1000 GB), de Slim van 500 GB of 1 TB en de standaard PS4 500 GB.
  • Alle PS4-games zijn mogelijk op elke versie.