Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ meer merken
Winkels
Bekijk 27 deals

Microscoop aanbiedingen

27 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een microscoop in de aanbieding? Met een microscoop kunt u, net zoals vroeger bij de biologielessen op de middelbare school, piepkleine insecten of plantencellen bestuderen. Er zijn verschillende soorten microscopen om uit te kiezen. Zo is er bijvoorbeeld een opzichtmicroscoop waarbij het licht van bovenaf op het object valt. Bij een doorzichtmicroscoop komt het licht van onderaf, waardoor deze geschikt is voor hele kleine objecten zoals cellen. Ook zijn er combimodellen die licht van beide kanten bieden voor veelzijdig gebruik. Bekijk hieronder welke microscoop aanbiedingen er vandaag te vinden zijn.
Microscoop aanbiedingen
+ lees meer
filter Microscoop aanbiedingenFilter

Welke Microscoop aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Microscoop aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Microscoop kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Bresser Microscoop - Science XPD-101 Expedition - Klein & Compact - Tot 400x Vergroting met grote korting
Bresser Microscoop - Science XPD-101 Expedition - Klein & Compact - Tot 400x Vergroting
€569,00 495,85
Bespaar nu: €73,15
Bekijk bij Bol
2
Bresser 3D stereo oplicht doorlicht microscoop onderzoeker ICD LED 20 x 80 met 360 graden draaibare tube, LED-verlichting met batterij of netvoeding, voor driedimensionale observaties met grote korting
Bresser 3D stereo oplicht doorlicht microscoop onderzoeker ICD LED 20 x 80 met 360 graden draaibare tube, LED-verlichting met batterij of netvoeding, voor driedimensionale observaties
€264,90 199,-
Bespaar nu: €65,90
Bekijk bij Amazon
3
Bresser Microscoop Analyth STR 10x - 40x stereo oplicht- en doorlicht microscoop, zwart met grote korting
Bresser Microscoop Analyth STR 10x - 40x stereo oplicht- en doorlicht microscoop, zwart
€254,90 220,90
Bespaar nu: €34,-
Bekijk bij Amazon
4
Bresser Junior Biolux SEL Studenten Microscoop - Rood met grote korting
Bresser Junior Biolux SEL Studenten Microscoop - Rood
€114,90 85,45
Bespaar nu: €29,45
Bekijk bij Bol
5
Oumij 200X 8-LED Microscoop Endoscoop 720P Camera Vergrootglas USB/Micro USB Microscoop voor Computer/Cellphone met grote korting
Oumij 200X 8-LED Microscoop Endoscoop 720P Camera Vergrootglas USB/Micro USB Microscoop voor Computer/Cellphone
€55,52 27,23
Bespaar nu: €28,29
Bekijk bij Amazon
6
Bresser Microscope Erudit Basic Mono 40-400x met Smartphone houder met grote korting
Bresser Microscope Erudit Basic Mono 40-400x met Smartphone houder
€199,90 175,19
Bespaar nu: €24,71
Bekijk bij Amazon
7
Bresser Junior Microscoop - 40x-1024x - Met Koffer en Accessoires met grote korting
Bresser Junior Microscoop - 40x-1024x - Met Koffer en Accessoires
€144,90 123,-
Bespaar nu: €21,90
Bekijk bij Bol
8
Bresser Microscoop - Bino Researcher - 40x - 1000X Vergroting - LED-verlichting - Incl. Accessoires met grote korting
Bresser Microscoop - Bino Researcher - 40x - 1000X Vergroting - LED-verlichting - Incl. Accessoires
€399,00 378,95
Bespaar nu: €20,05
Bekijk bij Bol
9
Velleman CAMCOLMS1N digitale microscoop 2 megapixel met grote korting
Velleman CAMCOLMS1N digitale microscoop 2 megapixel
€99,95 79,95
Bespaar nu: €20,-
Bekijk bij Bol
10
Bresser junior microscoopset 40 x 1024 met USB-camera en heldere ledverlichting voor doorlichtobservatie, inclusief rijk accessoirespakket en stevige harde koffer met grote korting
Bresser junior microscoopset 40 x 1024 met USB-camera en heldere ledverlichting voor doorlichtobservatie, inclusief rijk accessoirespakket en stevige harde koffer
€139,00 123,-
Bespaar nu: €16,-
Bekijk bij Amazon

De goedkoopste microscoop aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde microscoop aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste microscoop die momenteel tussen de deals staat is de 480x490mm Microscoopkap, Stofkap Microscoop Plastic Microscoopkap Waterdicht Microscoopbescherming Stofkap Accessoires, Microscoopstofkap. Met een uitverkoopprijs van €6,65 bij Amazon is hij 3% goedkoper dan zijn originele prijs van €6,83.

De gemiddelde prijs van alle microscoop deals

De gemiddelde prijs van alle microscoop aanbiedingen zonder korting is momenteel €122,86. Met een gemiddelde korting van €16,07 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €106,79.

Microscopen in de aanbieding

Bent u op zoek naar een instrument waarmee u minuscule objecten mee kunt bestuderen? Dan is een microscoop hetgeen wat u nodig heeft. Met dit instrument kunt u objecten bestuderen die te klein zijn voor het blote oog. Denk bijvoorbeeld aan een heel klein insect of een deel van een blad. De technieken worden ingezet voor medisch, biologisch en forensisch onderzoek. Er is veel keus wat betreft microscopen. Zo kunt u kiezen voor een opzicht microscoop waarbij het licht van bovenaf schijnt op het object. Bij een doorzicht microscoop komt het licht juist van onder waardoor hij het meest geschikt is voor het bestuderen van onder andere cellen. Diverse merken zoals Bresser, Euromex en BMS bieden een groot aanbod van microscopen aan. Wij speuren dagelijkse de hoogste kortingen op zodat u altijd gegarandeerd bent van de laagste prijs voor een microscoop.

Soorten microscopen

Met een kinder microscoop kunnen jonge kinderen kennismaken met de kleinste objecten uit onze wereld. Het is een perfect instrument voor nieuwsgierige kinderen die graag nieuwe dingen leren over bijvoorbeeld de natuur. Naast dat het ontzettend leuk is, is het ook nog eens super educatief! Vaak worden deze zogezegde kinder microscopen verkocht met accessoires zoals glazen potjes om dingen in te bewaren en een pincet. 

Een usb microscoop is een digitale microscoop die aangesloten kan worden op uw computer. Op deze manier kunt u het object bestuderen via het beeldscherm. 

Het is een erg fijn model aangezien u door de digitale functionaliteit de beelden ook nog eens kan opslaan en bewerken. Daarnaast is het ook mogelijk om afdrukken te maken van de gemaakte beelden. De digitale microscoop is zeer geliefd in onder andere het onderwijs omdat u door de usb aansluiting de beelden gemakkelijk kunt projecteren op demonstratie schermen. Op deze manier kunnen meerdere studenten tegelijkertijd het monster bekijken.

Omdat de prijzen van een microscoop erg uiteen kunnen lopen, raden wij u aan om de actuele microscoop aanbiedingen op onze website goed in de gaten te houden. De kortingen lopen soms namelijk wel op tot honderd euro!