Alle deals uit 99 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Zet met 1 druk op de knop
Aantal kopjes per zetbeurt
Onderhoud en reiniging
Extra opties
Materiaal
Awards
Bekijk 1 deals

JURA koffiemachine aanbiedingen

1 aanbiedingen
Op zoek naar een koffiemachine aanbieding van JURA? Wanneer u kiest voor een JURA koffiezetapparaat, dan kunt u met één druk op de knop genieten van de lekkerste koffie. Zo zijn er verschillende modellen welke allemaal een andere specialiteit hebben, waaronder de cappuccino, espresso, lungo en latte macchiato. De volautomaat koffiemachine van JURA is geheel te programmeren via de smartphone app. Hierdoor kunt u zelfs van afstand koffie zetten op uw koffiemachine. Bekijk hieronder alle JURA koffiemachine aanbiedingen van vandaag.
JURA koffiemachine aanbiedingen
+ lees meer
Filteren opfilter JURA koffiemachine aanbiedingen
Filters wissen

Veelzijdige JURA koffiezetapparaten in de aanbieding

Als pionier op het gebied van volautomatische koffiemachines heeft JURA zich gevestigd als een merk dat de kunst van het koffiezetten naar nieuwe hoogten tilt. Binnen het assortiment van JURA zijn veelzijdige apparaten te vinden die zijn gespecialiseerd in het zetten van verschillende soorten koffie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een lekkere Espresso of Latte macchiato.

JURA blijft de grenzen verleggen met innovatieve technologieën die de koffiebeleving verrijken. Van het revolutionaire Pulse Extraction Process (P.E.P.®) voor een optimale extractie van aroma's tot het Intelligent Water System (I.W.S.®) dat automatisch de waterkwaliteit herkent en aanpast, JURA staat garant voor geavanceerde functionaliteit die het verschil maakt.

JURA begrijpt ook dat het genieten van een perfecte kop koffie eenvoudig moet zijn. Daarom zijn JURA koffiemachines ontworpen voor gebruiksvriendelijkheid, met makkelijke interfaces en programmeerbare functies. Of u nu een espresso, cappuccino of latte verkiest, met één druk op de knop brengt JURA de barista-ervaring naar uw eigen keuken.

x
Feedback / fout melden
Feedback / Fout