Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Bekijk 2 deals

JBL Charge 5 aanbiedingen

2 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar de JBL Charge 5 in de aanbieding? Met deze krachtige JBL speaker kunt u de hele dag door muziek luisteren op één volle lading, hij gaat namelijk tot wel 20 uur mee. Hij beschikt over de PartyBoost functie waardoor u hem ook aan andere JBL speakers kunt koppelen die hierover beschikken. Naast dat hij waterdicht is, is hij in tegenstelling tot de oudere Charge-modellen ook stofbestendig. Mocht u hem meenemen naar het strand dan zal er dus ook geen zand in kunnen komen - een geweldige upgrade als u het ons vraagt. Bekijk hieronder welke JBL Charge 5 aanbiedingen er vandaag te vinden zijn.
JBL Charge 5 aanbiedingen
+ lees meer
filter JBL Charge 5 aanbiedingenFilter

Welke JBL Charge 5 aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere JBL Charge 5 aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope JBL Charge 5 kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
JBL Charge 5 bluetooth speaker blauw met grote korting
JBL Charge 5 bluetooth speaker blauw
€244,89 169,-
Bespaar nu: €75,89
Bekijk bij EP
2
JBL Charge 5 bluetooth speaker zwart met grote korting
JBL Charge 5 bluetooth speaker zwart
€244,89 169,-
Bespaar nu: €75,89
Bekijk bij EP

De goedkoopste jbl charge 5 aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde jbl charge 5 aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste jbl charge 5 die momenteel tussen de deals staat is de JBL Charge 5 bluetooth speaker blauw. Met een uitverkoopprijs van €169,00 bij EP is hij 31% goedkoper dan zijn originele prijs van €244,89.

De gemiddelde prijs van alle jbl charge 5 deals

De gemiddelde prijs van alle jbl charge 5 aanbiedingen zonder korting is momenteel €244,89. Met een gemiddelde korting van €75,89 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €169.