Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Winkels
Bekijk 4 deals

Instant camera aanbiedingen

4 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een instant camera in de aanbieding? Een instant camera is een polaroid toestel die het mogelijk maakt om foto's direct uit te printen nadat ze worden gemaakt. Er kan speciaal fotopapier in worden gestopt die het direct afdrukken van de foto's mogelijk maakt. Een instant camera is dus ideaal om leuke herinneringen vast te leggen op bijvoorbeeld een feestje om deze te kunnen bewaren. Tussen de instant camera aanbiedingen zijn modellen van de beste merken te vinden zoals de Polaroid Now of Fujifilm Instax.
Instant camera aanbiedingen
+ lees meer
filter Instant camera aanbiedingenFilter

Welke Instant camera aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Instant camera aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Instant camera kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Polaroid Now Autofocus i-Type Everything Box Wit met grote korting
Polaroid Now Autofocus i-Type Everything Box Wit
€149,00 129,-
Bespaar nu: €20,-
Bekijk bij CameraNU
2
Polaroid 300 Instant camera - Blauw met grote korting
Polaroid 300 Instant camera - Blauw
€129,99 119,99
Bespaar nu: €10,-
Bekijk bij Bol
3
Polaroid Go instant camera Wit + Polaroid GO Color Film Double Pack met grote korting
Polaroid Go instant camera Wit + Polaroid GO Color Film Double Pack
€138,95 129,-
Bespaar nu: €9,95
Bekijk bij CameraNU
4
Polaroid Now White Everything Box Spectrum Edition met grote korting
Polaroid Now White Everything Box Spectrum Edition
€129,00 119,-
Bespaar nu: €10,-
Bekijk bij CameraNU

De goedkoopste instant camera aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde instant camera aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste instant camera die momenteel tussen de deals staat is de Polaroid Now White Everything Box Spectrum Edition. Met een uitverkoopprijs van €119,00 bij CameraNU is hij 8% goedkoper dan zijn originele prijs van €129,00.

De gemiddelde prijs van alle instant camera deals

De gemiddelde prijs van alle instant camera aanbiedingen zonder korting is momenteel €136,74. Met een gemiddelde korting van €12,49 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €124,25.

Dagelijks veel instant camera’s in de aanbieding

Heeft u wel eens een gezellig etentje met uw vrienden, of maakt u graag foto’s van mooie locaties? Hoe ideaal zou het dan zijn als u deze foto’s gelijk, als aandenken, kan laten uitprinten door uw camera? Dit is mogelijk met een instant camera, dat is een polaroid toestel die uw foto’s direct of na enkele minuten zal uitprinten nadat ze eenmaal zijn gemaakt. Dit wordt gedaan op speciaal fotopapier, waarop de fotonegatief direct wordt afgedrukt in een positief. Dagelijks zijn er veel diverse instant camera’s in de aanbieding van veel verschillende merken. Soms zijn er zelfs echte topmerken tussen de aanbiedingen te vinden, zoals bijvoorbeeld Polaroid Now of Fujifilm Instax. Bent u dus op zoek naar een instant camera? Dan is het natuurlijk ideaal om deze in de aanbieding te kopen, zodat u soms tot wel 30 euro kunt besparen.

Handig om te weten!

Als u op zoekt bent naar een leuke camera met een unieke uitstraling, dan zal een instant camera een van uw beste opties zijn. Deze brengen een bepaalde charme en aantrekkingskracht met zich mee, waardoor ze ook nu nog steeds populair zijn en ook vaak voor komen in de aanbiedingen. Voordat u een instant camera aanschaft, is het handig om eerst een aantal dingen erover te weten te komen. Een instant camera biedt u de mogelijkheid om meteen uw resultaat in uw hand te kunnen hebben, namelijk de foto. Het is verder wel geen onderwatercamera en ook zeker niet geschikt om te vloggen zoals met een GoPro of action camera. Er zijn ook nog belangrijke specificaties waar u eventueel op zou kunnen letten, zodat u een leuke en functionele camera kunt uitkiezen. Let bijvoorbeeld op het camera formaat, selfie-spiegels, de sluitertijd, statiefaansluiting en de type afdruk. Ook zijn er nog wat extra functies die u zou kunnen overwegen, zoals bijvoorbeeld flitsers of bluetooth.