Alle deals uit 70 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ meer merken
Staat
Winkels
Bekijk 35 deals

Instant camera aanbiedingen

35 aanbiedingen
Op zoek naar een instant camera in de aanbieding? Een instant camera is een polaroid toestel die het mogelijk maakt om foto's direct uit te printen nadat ze worden gemaakt. Er kan speciaal fotopapier in worden gestopt die het direct afdrukken van de foto's mogelijk maakt. Een instant camera is dus ideaal om leuke herinneringen vast te leggen op bijvoorbeeld een feestje om deze te kunnen bewaren. Tussen de instant camera aanbiedingen zijn modellen van de beste merken te vinden zoals de Polaroid Now of Fujifilm Instax.
Instant camera aanbiedingen
+ lees meer
Filteren opfilter Instant camera aanbiedingen
Instant camera aanbiedingen van fujifilm Instant camera aanbiedingen van polaroid Instant camera aanbiedingen van canon Instant camera aanbiedingen van kodak
Liever geen refurbished producten? Klik hier om deze te verbergen.

Welke Instant camera aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Instant camera aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Instant camera kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Instant camera Canon Zoemini S2 met grote korting
Instant camera Canon Zoemini S2
€399,99 149,-
Bespaar nu: €250,99
Bekijk bij Back Market
2
Canon Zoemini S2 Wit met grote korting
Canon Zoemini S2 Wit
€156,00 104,-
Bespaar nu: €52,-
Bekijk bij Coolblue Tweedekans
3
Kodak Mini Shot 3 Retro 2-in-1 Portable Instant Camera & Foto Printer Wit + 68 vellen inbegrepen met grote korting
Kodak Mini Shot 3 Retro 2-in-1 Portable Instant Camera & Foto Printer Wit + 68 vellen inbegrepen
€169,99 130,-
Bespaar nu: €39,99
Bekijk bij Bol
4
Polaroid Now+ 2 Groen met grote korting
Polaroid Now+ 2 Groen
€130,00 99,-
Bespaar nu: €31,-
Bekijk bij Coolblue Tweedekans
5
Fujifilm Instax Pal - Edelsteen Zwart met grote korting
Fujifilm Instax Pal - Edelsteen Zwart
€119,99 91,-
Bespaar nu: €28,99
Bekijk bij Bol
6
Kodak Mini Shot Combo 3 retro camera & printer white met grote korting
Kodak Mini Shot Combo 3 retro camera & printer white
€149,99 124,95
Bespaar nu: €25,04
Bekijk bij Bol
7
Polaroid Now Generation 2 | Black | Instant Camera met grote korting
Polaroid Now Generation 2 | Black | Instant Camera
€123,00 104,65
Bespaar nu: €18,35
Bekijk bij Bol
8
Polaroid Now+ 2 Wit met grote korting
Polaroid Now+ 2 Wit
€130,00 112,-
Bespaar nu: €18,-
Bekijk bij Coolblue Tweedekans
9
Instant camera Kodak MINI SHOT 2 RETRO C210RW White met grote korting
Instant camera Kodak MINI SHOT 2 RETRO C210RW White
€159,99 146,99
Bespaar nu: €13,-
Bekijk bij Bol
10
HONGXIN kindercamera, 2,4 inch instant kindercamera met 32 ??GB SD-kaart en printpapier, 12 MP/1080 P HD camcorder digitale camera voor kinderen, geschenken voor 3-12 jaar oud met grote korting
HONGXIN kindercamera, 2,4 inch instant kindercamera met 32 ??GB SD-kaart en printpapier, 12 MP/1080 P HD camcorder digitale camera voor kinderen, geschenken voor 3-12 jaar oud
€59,99 47,99
Bespaar nu: €12,-
Bekijk bij Amazon

De goedkoopste instant camera aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde instant camera aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste instant camera die momenteel tussen de deals staat is de Agfa Photo Reusable Photo Camera 35mm Half Frame (Black. Met een uitverkoopprijs van €37,00 bij Bol is hij 16% goedkoper dan zijn originele prijs van €44,00.

De gemiddelde prijs van alle instant camera deals

De gemiddelde prijs van alle instant camera aanbiedingen zonder korting is momenteel €122,98. Met een gemiddelde korting van €18,56 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €103,44.

Dagelijks veel instant camera’s in de aanbieding

Heeft u wel eens een gezellig etentje met uw vrienden, of maakt u graag foto’s van mooie locaties? Hoe ideaal zou het dan zijn als u deze foto’s gelijk, als aandenken, kan laten uitprinten door uw camera? Dit is mogelijk met een instant camera, dat is een polaroid toestel die uw foto’s direct of na enkele minuten zal uitprinten nadat ze eenmaal zijn gemaakt. Dit wordt gedaan op speciaal fotopapier, waarop de fotonegatief direct wordt afgedrukt in een positief. Dagelijks zijn er veel diverse instant camera’s in de aanbieding van veel verschillende merken. Soms zijn er zelfs echte topmerken tussen de aanbiedingen te vinden, zoals bijvoorbeeld Polaroid Now of Fujifilm Instax. Bent u dus op zoek naar een instant camera? Dan is het natuurlijk ideaal om deze in de aanbieding te kopen, zodat u soms tot wel 30 euro kunt besparen.

Handig om te weten!

Als u op zoekt bent naar een leuke camera met een unieke uitstraling, dan zal een instant camera een van uw beste opties zijn. Deze brengen een bepaalde charme en aantrekkingskracht met zich mee, waardoor ze ook nu nog steeds populair zijn en ook vaak voor komen in de aanbiedingen. Voordat u een instant camera aanschaft, is het handig om eerst een aantal dingen erover te weten te komen. Een instant camera biedt u de mogelijkheid om meteen uw resultaat in uw hand te kunnen hebben, namelijk de foto. Het is verder wel geen onderwatercamera en ook zeker niet geschikt om te vloggen zoals met een GoPro of action camera. Er zijn ook nog belangrijke specificaties waar u eventueel op zou kunnen letten, zodat u een leuke en functionele camera kunt uitkiezen. Let bijvoorbeeld op het camera formaat, selfie-spiegels, de sluitertijd, statiefaansluiting en de type afdruk. Ook zijn er nog wat extra functies die u zou kunnen overwegen, zoals bijvoorbeeld flitsers of bluetooth.