Alle deals uit 190 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Bekijk 1 deals

Dyson airwrap aanbiedingen

1 aanbiedingen
Op zoek naar een Dyson Airwrap in de aanbieding? Met de Dyson Airwrap kunt u elke haarstijl creëren die u maar wilt. Of u nu graag krullen met veel volume wilt, of een keer golven wilt maken in uw haar, met de Dyson Airwrap is dit zo geregeld. Hij meet 40 keer per seconde de temperatuur van de luchtstroom, om zo de warmte te regelen en uw haar te beschermen tegen oververhitting. De Dyson Airwrap is helaas wel erg duur, waardoor het apparaat vaak alleen te vinden is bij professionele kappers. Door te profiteren van een Dyson Airwrap aanbieding kunt u hem misschien zelf ook in huis halen.
Dyson airwrap aanbiedingen
+ lees meer
Filteren opfilter Dyson airwrap aanbiedingen
Filters wissen
- 4% Tweedekans
Dyson Airwrap Complete Long Multistyler Nikkel/Koper
Dyson Airwrap Complete Long Multistyler Nikkel/Koper
495 reviews(495)
  • Merk: Dyson
€522,00 €549,00
coolblue
Bekijk aanbieding

De Dyson Airwrap is hét ultieme apparaat voor haarstyling

De Dyson Airwrap, een innovatief haarstylingapparaat ontworpen door het befaamde technologiebedrijf Dyson, heeft de traditionele benadering van haarstyling volledig getransformeerd. Dit gewilde apparaat combineert een krachtige luchtstroom met geavanceerde technologieën om het haar te stylen zonder extreme hitte, waardoor het ideaal is voor het creëren van diverse kapsels terwijl het de gezondheid van het haar behoudt.

Het unieke kenmerk van de Dyson Airwrap is het gebruik van de zogenaamde Coanda-effecttechnologie. In plaats van gewone warmte-elementen te gebruiken, maakt de Airwrap gebruik van een krachtige luchtstroom die het haar naar de cilindrische kop van het apparaat trekt. Deze luchtstroom omringt het haar en vormt het moeiteloos om, waardoor krullen, golven of gladde stijlen worden gecreëerd, afhankelijk van het gekozen opzetstuk.

Wat de Dyson Airwrap onderscheidt, is de veelzijdigheid ervan. Het wordt geleverd met verschillende opzetstukken, elk ontworpen voor specifieke haarstijlen. Of u nu krullen met volume, golven of een gladde look wilt, de Airwrap biedt veel verschillende mogelijkheden.

Een ander voordeel van de Dyson Airwrap is de intelligente warmteregeling. Het apparaat meet de temperatuur van de luchtstroom meer dan 40 keer per seconde, waardoor het de warmte nauwkeurig kan regelen en beschadiging van het haar door oververhitting kan voorkomen. Dit maakt de Airwrap niet alleen effectief, maar ook veiliger dan een gewone krultang voor dagelijks gebruik.

Een nadeel van de Dyson Airwrap is toch wel de prijs. Dit is vaak de reden dat de Airwrap eigenlijk alleen bij professionele kappers te vinden is, en niet in de gemiddelde badkamer. Toch kunt u door goed te snuffelen voor de Dyson Airwrap aanbiedingen flink besparen om hem zo misschien toch te kunnen kopen.

Meer uit de categorie haarverzorging