Alle deals uit 85 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Prijs
tot
Geschikt voor vloertype
Geschikt voor
Staat
Kleur
Verzending
Winkels
Bekijk 13 deals

Dyson aanbiedingen

13 aanbiedingen
Op zoek naar een goedkope Dyson stofzuiger aanbieding? Dyson is op het moment één van de beste stofzuigermerken, en dat is niet geen aangezien ze enorm kwalitatieve producten ontwikkelen. Ze maken beide steelstofzuigers en stofzuigers zonder zak. Alle modellen van Dyson hebben een hoge zuigkracht doordat ze gebruik maken van cyclonische filters. Over het algemeen geldt: hoe hoger de V in het model, hoe meer zuigkracht de stofzuiger bevat. Op deze pagina vindt u alle aanbiedingen van verschillende Dyson modellen zoals de V8, V10, V11 en V15.
Dyson aanbiedingen
+ lees meer
Filteren opfilter Dyson aanbiedingen
Filters wissen

De goedkoopste Dyson aanbiedingen van vandaag

De goedkoopste Dyson van vandaag is de Dyson V8, welke te koop is voor slechts €380,00 bij Coolblue. Bekijk hieronder nog meer goedkope Dyson deals.

Dyson V15s Detect Submarine
Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2
449 reviews(449)
  • Merk: Dyson
€399,00
Bekijk product
Dyson V15s Detect Submarine
Dyson SV27 V10 Absolute Nikkel-koper
258 reviews(258)
  • Merk: dyson
€449,00
Bekijk product
Dyson V15s Detect Submarine
Dyson Cyclone V10 Absolute
285 reviews(285)
  • Merk: Dyson
€449,00
Bekijk product
Dyson V15s Detect Submarine
Dyson 360 Heurist - Robotstofzuiger
7 reviews(7)
  • Merk: Dyson
€949,00
Bekijk product

Vele soorten Dyson stofzuigers in de aanbieding

Dagelijks zijn er vele soorten Dyson stofzuigers in de aanbieding. Denk hierbij aan de Dyson V8, V10, V12 en af en toe zelfs de V15. Ten opzichte van andere stofzuiger merken hebben Dyson stofzuigers een hogere zuigkracht, zelfs als de stofbak vol raakt vanwege zijn cyclonische filters. Over het algemeen geldt: hoe hoger het getal achter de V, hoe meer zuigkracht de stofzuiger bevat.

Dit maakt Dyson één van de populairste merken op het gebied van stofzuigers. Ze hebben daarnaast niet alleen steelstofzuigers, maar ook gewone stofzuigers voor de gebruiker die het liefst een ‘ouderwetse’ stofzuiger heeft.

Ook traditionele Dyson stofzuigers in de aanbieding

Niet iedereen is op zoek naar een steelstofzuiger. Voor dit soort gebruikers heeft Dyson nog een aantal gewone stofzuigers tussen de aanbieding staan. Deze gewone stofzuigers doen het enorm goed op harde vloeren en laagpolig tapijt. Sommige zijn ook geschikt voor het zuigen van houten vloeren en hoogpolig tapijt. Bij de meeste Dyson sledestofzuigers worden veel accessoires geleverd zoals een combiborstel, kierenzuigmond en zachte afstofborstel.

Dyson stofzuigers die geschikt zijn voor dierenharen en allergieën

Heeft u een stofallergie of een kat/hond die veel haren verspreidt? Er zijn Dyson stofzuiger aanbiedingen die speciaal zijn gemaakt voor dit soort doeleinden. Deze werken allemaal op een iets andere manier waardoor het mogelijk is om dierenharen en bouwstof op te zuigen. Ook zijn er stofzuigers die beter werken voor mensen met een allergie. Deze bevatten een goed uitblaasfilter met HEPA 13 of hoger.

x
Feedback / fout melden
Feedback / Fout