Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
+ meer merken
Niveau gebruiker
Vliegmodus
Megapixels
Winkels
Bekijk 36 deals

Drone aanbiedingen

36 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een drone in de aanbieding? Een drone kan worden ingezet voor allerlei doeleinden, beide amateur als professioneel. Zo worden drones met camera steeds vaker gebruikt om prachtige beelden te maken voor in films. Daarnaast is het vliegen met een drone natuurlijk ook gewoon een leuke hobby als amateur. Wilt u de beste kwaliteit film schieten met uw drone, kies dan voor een drone met een 4K of Full HD camera. Ook drones voor beginners zijn te vinden tussen de onderstaande aanbiedingen.
Drone aanbiedingen
+ lees meer
filter Drone aanbiedingenFilter

Welke Drone aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Drone aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Drone kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
DJI Mavic 2 Enterprise Advanced - Thermische camera & 48mp camera met grote korting
DJI Mavic 2 Enterprise Advanced - Thermische camera & 48mp camera
€6452,38 5073,75
Bespaar nu: €1378,63
Bekijk bij Bol
2
DJI FPV Combo met grote korting
DJI FPV Combo
€1349,00 999,-
Bespaar nu: €350,-
Bekijk bij Coolblue
3
Autel drone EVO Nano+ - Premium bundel Oranje met grote korting
Autel drone EVO Nano+ - Premium bundel Oranje
€1023,06 790,56
Bespaar nu: €232,50
Bekijk bij Bol
4
DJI FPV Combo drone met grote korting
DJI FPV Combo drone
€1199,00 999,-
Bespaar nu: €200,-
Bekijk bij CameraNU
5
DJI Air 2S Fly More Combo - Drone met 3-Axis Gimbal Camera, 5,4K Video, 1-Inch CMOS-sensor, obstakeldetectie in 4 richtingen, 31 min vliegtijd, max 12 km video-overdracht (FCC), MasterShots met grote korting
DJI Air 2S Fly More Combo - Drone met 3-Axis Gimbal Camera, 5,4K Video, 1-Inch CMOS-sensor, obstakeldetectie in 4 richtingen, 31 min vliegtijd, max 12 km video-overdracht (FCC), MasterShots
€1299,00 1109,-
Bespaar nu: €190,-
Bekijk bij Amazon
6
Autel Evo Nano+ Grijs Standard Drone met grote korting
Autel Evo Nano+ Grijs Standard Drone
€781,00 646,-
Bespaar nu: €135,-
Bekijk bij Bol
7
E99 opvouwbare drone met camera - Inclusief opbergtas en 3 accu's met grote korting
E99 opvouwbare drone met camera - Inclusief opbergtas en 3 accu's
€134,95 39,95
Bespaar nu: €95,-
Bekijk bij Bol
8
DJI Mini 3 Pro drone (met Smart controller) + Fly More Kit met grote korting
DJI Mini 3 Pro drone (met Smart controller) + Fly More Kit
€1169,00 1099,-
Bespaar nu: €70,-
Bekijk bij CameraNU
9
DJI Mini 3 Pro met DJI Afstandsbediening – lichtgewicht en inklapbare cameradrone met 4K/60 fps video, 48MP foto, 34 minuten vliegtijd, obstakeldetectie in drie richtingen met grote korting
DJI Mini 3 Pro met DJI Afstandsbediening – lichtgewicht en inklapbare cameradrone met 4K/60 fps video, 48MP foto, 34 minuten vliegtijd, obstakeldetectie in drie richtingen
€999,00 934,17
Bespaar nu: €64,83
Bekijk bij Amazon
10
DJI Mavic Air Fly More Combo - Onyx Zwart met grote korting
DJI Mavic Air Fly More Combo - Onyx Zwart
€899,00 849,-
Bespaar nu: €50,-
Bekijk bij Bol

De goedkoopste drone aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde drone aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste drone die momenteel tussen de deals staat is de REVELL Quadcopter SPOT 3.0. Met een uitverkoopprijs van €35,00 bij Bol is hij 30% goedkoper dan zijn originele prijs van €49,99.

De gemiddelde prijs van alle drone deals

De gemiddelde prijs van alle drone aanbiedingen zonder korting is momenteel €535,53. Met een gemiddelde korting van €89,84 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €445,69.

Verschillende soorten drones in de aanbieding

Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel soorten drones op de markt voor beginners, gevorderden en professionals. De één is bedoeld om enkel mee te vliegen terwijl de ander ook een optie heeft om mee te filmen of zelfs te racen. Ongeacht de drone variant, er is altijd een scherpe aanbieding te vinden.

Merken drones

DJI is de welbekende marktleider en biedt veel modellen aan ongeacht uw expertiseniveau. DJI verkoopt standaard drones maar ook drones met camera’s en FPV drones.

Hubsan is een betrouwbaar en betaalbaar merk die tevens makkelijk te vliegen zijn. Bent u een beginner, dan is de Hubsan X4 een goedkope drone om mee te beginnen.

Syma is naast Hubsan ook een goed merk om mee te beginnen, deze drones kunnen goed tegen een stootje en zijn er in veel verschillende uitvoeringen. De Syma X5C is een perfecte drone met camera voor beginners.

Yuneec is een goede vertegenwoordiger voor de professionals onder ons, de drones zijn een technisch hoogstaand product en zijn zeer geavanceerd. De Yuneec H850-RTK is bedoeld voor de echte drone kenner. Deze drone heeft een groot scala aan functies met maar liefst zes motors, zelfs als een motor uitvalt kan deze drone nog een veilige landing maken.

Drone kopen

Als u een drone wilt kopen in de aanbieding zijn er een paar belangrijke zaken die het benoemen waard zijn. Begin als beginner met een RTF drone, RTF staat voor Ready To Fly. Deze drones zijn voorzien van een beginner stand waarmee u kunt oefenen en ervaring op kunt doen. Reparaties kunnen prijzig zijn, kies daarom voor een drone die makkelijk te repareren is en tegen een stootje kan.

Bent u al een gevorderde drone piloot, dan kunt u kijken voor een drone die bij uw vliegstijl en keuzes past. Wanneer u een drone met camera koopt is het belangrijk om te kijken naar de videokwaliteit, wilt u hoogstaande video’s en foto’s maken? Dan kunt u het beste kiezen voor een camera met Ultra HD (4K). Deze resolutie is vier keer hoger dan Full HD (1080P).