x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Merken
Bekijk 2 deals

Camcorder aanbiedingen

2 aanbiedingen
Sorteren op:
Op zoek naar een camcorder met korting? Een camcorder (ook wel videorecorder genoemd) kan worden gebruikt om videobeelden vast te leggen. Zo zijn er camcorders voor verschillende soorten gebruik, van videorecorders voor amateurs tot modellen voor professionele videografen. Tussen de aanbiedingen zijn modellen te vinden van de beste merken zoals Panasonic en Sony. Mocht u wat extra budget hebben, kijk dan zeker naar extra's zoals beeldstabilisatie of een viewfinder.
+ lees meer
filter Camcorder aanbiedingenFilter

Welke Camcorder aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere Camcorder aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope Camcorder kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Technaxx Full HD Time Lapse Camera TX-164 met grote korting
Technaxx Full HD Time Lapse Camera TX-164
€181,99 159,-
Bespaar nu: €22,99
Bekijk bij Bol
2
Hikvision DS-1294ZJ-PT met grote korting
Hikvision DS-1294ZJ-PT
€28,00 25,-
Bespaar nu: €3,-
Bekijk bij Bol

De goedkoopste camcorder aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde camcorder aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste camcorder die momenteel tussen de deals staat is de Hikvision DS-1294ZJ-PT. Met een uitverkoopprijs van €25,00 bij Bol is hij 11% goedkoper dan zijn originele prijs van €28,00.

De gemiddelde prijs van alle camcorder deals

De gemiddelde prijs van alle camcorder aanbiedingen zonder korting is momenteel €105. Met een gemiddelde korting van €13 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €92.