Alle deals uit 41 webwinkels verzameld
Vind en vergelijk de beste aanbiedingen
Altijd actuele prijzen voor ieder product
x
Filter
Gekozen filters Alle filters wissen
Prijs
Type AirPods
Winkels
Bekijk 17 deals

AirPods aanbiedingen

17 aanbiedingen
Sorteren op:
Bent u op zoek naar AirPods in de aanbieding? Tegenwoordig dragen steeds meer mensen AirPods, en dat is niet gek aangezien ze geweldig comfort bieden terwijl ze uw muziek in hoge kwaliteit afspelen in uw oor. Als we kijken naar AirPods aanbiedingen dan zien we dagelijks veel modellen in de aanbieding, waaronder de AirPods 2, AirPods Pro en AirPods Max. Kijk snel in het onderstaande overzicht of u een passende deal kunt vinden.
AirPods aanbiedingen
+ lees meer

Welke AirPods aanbieding heeft op dit moment de hoogste korting?

Natuurlijk kunt u met iedere AirPods aanbieding flink besparen, maar heeft u geen groot budget en wilt u echt een goedkope AirPods kiezen, dan kunt u het onderstaande overzicht bekijken met de producten waar vandaag de hoogste korting op te vinden is (in euro's).

1
Apple AirPods Pro 2022 met grote korting
Apple AirPods Pro 2022
€348,75 279,-
Bespaar nu: €69,75
Bekijk bij EP
2
Apple AirPods Pro (2e generatie) ??????? met grote korting
Apple AirPods Pro (2e generatie) ???????
€299,00 257,95
Bespaar nu: €41,05
Bekijk bij Amazon
3
Apple AirPods Pro (2021) met draadloze oplaadcase met grote korting
Apple AirPods Pro (2021) met draadloze oplaadcase
€279,00 239,-
Bespaar nu: €40,-
Bekijk bij Paradigit
4
Apple AirPods 2 met oplaadcase met grote korting
Apple AirPods 2 met oplaadcase
€173,75 139,-
Bespaar nu: €34,75
Bekijk bij EP
5
Apple AirPods (3e generatie) met grote korting
Apple AirPods (3e generatie)
€219,00 188,95
Bespaar nu: €30,05
Bekijk bij Amazon
6
Apple AirPods Pro 2 met grote korting
Apple AirPods Pro 2
€299,00 274,99
Bespaar nu: €24,01
Bekijk bij Coolblue
7
Apple AirPods 2 (2019) met oplaadcase met grote korting
Apple AirPods 2 (2019) met oplaadcase
€179,00 159,-
Bespaar nu: €20,-
Bekijk bij Paradigit
8
Apple AirPods 2e generatie Bluetooth Stereofonisch In-ear kleur Wit (2019) met grote korting
Apple AirPods 2e generatie Bluetooth Stereofonisch In-ear kleur Wit (2019)
€169,00 149,-
Bespaar nu: €20,-
Bekijk bij Megekko

De goedkoopste airpods aanbieding van vandaag

Heeft u een wat minder budget en is de gemiddelde airpods aanbieding alsnog te duur? De goedkoopste airpods die momenteel tussen de deals staat is de Draadloze oplaadcase voor AirPods. Met een uitverkoopprijs van €85,00 bij YourMacStore is hij 4% goedkoper dan zijn originele prijs van €89,00.

De gemiddelde prijs van alle airpods deals

De gemiddelde prijs van alle airpods aanbiedingen zonder korting is momenteel €272,21. Met een gemiddelde korting van €29,21 kosten de aanbiedingen momenteel gemiddeld €242,99.

Hoge kortingen op alle AirPods

Of u nu op zoek bent naar de eerste generatie AirPods, AirPods 2, AirPods 3, of AirPods Pro, op de meeste soorten AirPods is er de meeste dagen wel minstens één aanbieding te vinden. Gemiddeld kunt u met de aanbiedingen uit de meeste Nederlandse webshops rond de 30 á 50 euro besparen op de aankoop van uw nieuwe AirPods.

Bespaar met aanbiedingen op de AirPods Max

De AirPods Max is een koptelefoon van Apple die niet voor iedereen is weggelegd. Hij is namelijk peperduur, waardoor niet vele mensen hier voor kiezen. Mocht u hem wel graag willen aanschaffen, dan kunt u gebruik maken van de AirPods Max aanbiedingen die wij dagelijks in het bovenstaande overzicht zetten. Hierbij heeft u vaak de keuze uit meerdere verschillende kleuren, waardoor er voor iedereen wel een passende tussen zit.

Met of zonder draadloze oplaadcase

Wanneer u kiest voor AirPods, is het altijd de vraag of u er een draadloze oplaadcase bij wilt of niet. Dit is een afweging, aangezien deze een stukje duurder is ten opzichte van de AirPods met bedrade oplaadcase. Met de draadloze versie kunt u uw AirPods ook onderweg opladen, zonder dat de case in de oplader moet. Deze heeft namelijk zijn eigen accu die u bij één volle lading kunt gebruiken om uw oortjes meerdere malen op te laden.

Hierdoor hoeft u niet bij een stopcontact te zijn als u uw AirPods op wilt laden, maar kunt u ze gewoon in de case doen zonder snoer er aan. Gemiddeld kan een nieuwe AirPods oplaadcase uw oortjes ongeveer 24 uur lang opladen, wat 5 á 6 volle ladingen is.

Verschillen tussen de verschillende AirPods

Heeft u al de eerste generatie AirPods en wilt u upgraden, maar weet u niet welke u moet kiezen? Als u kiest voor de AirPods 2, dan kunt u genieten van meer luistertijd dan de gewone AirPods. De AirPods 3 doen het op dit gebied nog beter, maar bij deze heeft u ook Spatial Audio ondersteuning, Adaptive EQ, water resistance en een prachtig nieuw design.

Ook kunt u voor de AirPods Pro kiezen als u graag van zijn geweldige noise-cancelling wilt genieten. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt om alle verschillen wat duidelijker te maken.

 AirPods 1AirPods 2AirPods 3AirPods Pro
Luistertijd5 uur5 uur6 uur4.5 uur
Draadloze oplaadcaseOptioneelOptioneelAltijdAltijd
Siri voice controlNeeJaJaJa
ProcessorW1-chipH1-chipH1-chipH1-chip
Noise cancellingNeeNeeNeeJa
Adaptive EQNeeNeeJaJa
Verschil tussen alle soorten AirPods.